Biscuitdeeg (taartbodem)
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van Jeanne87
- 1 reviews
Keukenspullen
- Spatel
- Keukenmachine
- Bakvorm
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op max. 185 graden.
- Beter kan je het bakken in een oven die van 140 graden naar 185 graden opklimt.
Doe de , vanille en in een kom.
Zet de kom in heet water. - Bij een keukenmachine laat je vooraf de even in heet water liggen.
Je mixt minimaal 10 minuten de en door elkaar.
Dan spatel je de en met erdoor heen. (niet mixen!!)
Dit doe je in de bakvorm.
Het moet ongeveer 35 tot 45 minuten bakken.
Laat het afkoelen op een rooster.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Biscuitdeeg435m
-
Recept
Goedkope lekkere luchtige taartbodem450m
-
Recept
Taartbodem420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- suiker en vanille suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, maizena, vanille suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Biscuitdeeg (taartbodem) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 247 kcal | 12% | 1976 kcal |
Vetten | 4 g. | 5% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 26 g. | 10% | 208 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 18 g. | 20% | 144 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |