Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer
  • Spatel
  • Vormpjes

Bereidingswijze

  1. Knip de in piepkleine stukjes, overgiet ze met de , week ze 10 minuten en laat ze vervolgens uitlekken.
    Week de 5 minuten in koud water.
  2. Breng de met de en de aan de kook.
  3. Los van het vuur af de uitgeknepen al roerend hierin op.
    Roer de met een mixer los en voeg al kloppend het slagroommengsel toe.
  4. Laat het afkoelen tot dik lobbig.
    Spatel het bitterkoekjesmengsel erdoor.
    Verdeel de inhoud over 4 puddingvormpjes of kopjes (inhoud ca 3/4 deciliter) en laat ze in de koelkast in ca. 2,5 uur opstijven.
    Snijd intussen de in kleine stukjes.
  5. Verwarm de jam alroerend met 1 eetlepel water en roer de perzikstukjes erdoor.
    Houd de vormpjes enkele tellen in heet water en stort de puddinkjes op diepe borden.
  6. Lepel de saus eromheen.
  7. Bestuif de puddinkjes met en garneer met het .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vanillesuiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom en mascarpone is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bitterkoekjes kan sporen bevatten van noten en Allergie in amandelschaafsel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom en mascarpone is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Bitterkoekjespudding met perziksaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Natuurlijk zijn al uw bitterkoekjespuddings en - vla's etc heerlijk, Kent u een alternatief recept voor bitterkoekjespudding ZONDER amaretto of andere alcoholische drank of likeur. Ik denk in dit gev... Lees reactie
Marij Vlamings-Stohr 15 november 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
338 kcal
16%1352 kcal
Vetten
25 g.
36%100 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
15 g.
6%60 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
1 g.
2%4 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bitterkoekjespudding met perziksaus