Bladerdeeg hapje met prei en room
- Herkomst Nederland
- Categorie Warm
- Bereiden
- Kookboek van robancona
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- ontdooien en rond uitsnijden.
- Bestrijken met geklutst en bestrooien met .
- In oven op 220 graden C.
- ongeveer 20 minuten.
- Doormidden snijden.
- Prei schoonmaken en in kleine stukjes snijden.
- Heet afspoelen.
- Koken en daarna pureren.
- Afmaken met en witte . 1 helft vullen met preimengsel en de ander er op leggen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Waterzooi van prei, kip en kaas op bladerdeeg41u30m
-
Recept
Geitenkaas in bladerdeeg op een bedje van rucola415m
-
Recept
Rundergehaktrolletjes in bladerdeeg435m
-
Recept
Tonijn met ei in bladerdeeg415m
-
Recept
Champignons met appel in bladerdeeg430m
-
Recept
Gevulde portabello met tagliatelle, room en geraspte belegen kaas440m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- sesamzaad is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
- wijn kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- bladerdeeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 55 kcal | 2% | 220 kcal |
Vetten | 1 g. | 2% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |