Bladerdeegflapjes met honing-notenvulling

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Laat het ca. 10 minuten op kamertemperatuur komen.
    Hak de en de grof.
  2. meng ze met de en de .
  3. Roer de crème fraîche glad.
    Verwarm de oven voor op 200 graden.
    Rol het deeg uit en snijd beide plakken in 5 rechthoeken (à ca 12x14 cm), snijd daarbij het onderliggende bakpapier niet door.
  4. Snijd de hoeken van alle rechthoeken ca. 5 cm diagonaal in.
  5. Leg samen met het bakpapier op 2 bakplaten.
    Leg in het midden van elke rechthoek een beetje crème fraîche, Verdeel het noten-honingmengsel eroverheen.
    Vouw alle hoeken van het deeg naar het midden en druk goed samen.
    Kluts het met de en bestrijk het deeg ermee.
    Bak de bladerdeegflapjes per bakplaat in ca. 15 minuten goudbruin in de oven.
  6. Laat afkoelen.
    Bestuif met en dien op.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • walnoten en hazelnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Bladerdeegflapjes met honing-notenvulling heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ziet er erg lekker uit, ga ik morgen eens proberen, bedankt.
Wilma 19 oktober 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
277 kcal
13%3324 kcal
Vetten
16 g.
24%192 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
24 g.
9%288 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bladerdeegflapjes met honing-notenvulling