Bladerdeeghapje speciaal

Ingrediënten

+ -
print

Voor de garnering:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Rasp de fijn.
    Maak de schoon en snipper deze zeer fijn.
    Maak de schoon en snijd deze in kleine blokjes.
    Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
    Maak de schoon en rasp deze grof.
    Maak de schoon en snipper deze fijn.
    Maak de schoon en snijd deze in kleine stukjes.
    Braad de groente even aan in de (bak) boter.
    Voeg ook het en de specerijen toe en laat het geheel even sudderen voor een 10 minuten.
    Laat het mengsel afkoelen en vul daarna het .
  2. Strooi over het mengsel wat geraspte .
    Je kunt er "flapjes" van maken, door ze diagonaal te sluiten.
    Ik zelf heb een pasteivormpje, waar ik ze in heb gevormd.
    Sluit de naden goed en kwast ze in met de .
    Schuif ze in de voorverwarmde oven van 200°C op een bakblik voor 20 minuten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • bouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillonblokje kan sporen bevatten van ei en Allergie in eierdooier
  • bladerdeeg, bouillonblokje, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
543 kcal
27%5430 kcal
Vetten
32 g.
46%320 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
39 g.
15%390 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bladerdeeghapje speciaal