Bladerdeeghapjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. Ontdooi het en snijd de plakjes in 4 vierkantjes.
  3. Beleg een deel met een 1/4 plakje waarin een klein reepje is gerold.
  4. Vouw 2 punten naar elkaar toe en plak ze goed vast.
  5. Je hebt nu een schuitje.
  6. Leg een stukje zachte in het midden van het vierkantje.
  7. Leg hierop een klein stukje gedroogde tomaat.
  8. Vouw de 4 punten naar elkaar toe.
  9. Knijp stevig dicht.
  10. Leg in het midden van een vierkantje een schoongeboende champingnon waarvan het steeltje verwijderd is.
  11. Vul dit met blauwe .
  12. Vouw het er helemaal omheen zodat een balletje ontstaat.
  13. Leg het pakje met de vouw naar beneden op de bakplaat.
  14. Bereidingswijze:
  15. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  16. Bestrijk de hapjes met het losgeklopte .
  17. Bak de hapjes ± 15-20 minuten in het midden van de oven tot ze goudbruin zijn.
  18. Serveertips:
  19. Zalig bij de borrel, maar ook als voorgerechtje niet te versmaden. (de hoeveelheid van alle ingredienten is afhankelijk van het aantal wat je wilt maken).
25
25
25

Variaties op Bladerdeeghapjes

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Bladerdeeghapjes
VariatieAantalGang
Bladerdeeghapjes3Hapjes
Bladerdeeghapjes voor buffet2Speciale gelegenheden
Bladerdeeghapjes met schimmelkaas1Hapjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • bladerdeeg, kaas, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas en kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas, geitenkaas, kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas en kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in salami
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
511 kcal
25%511 kcal
Vetten
6 g.
8%6 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
33 g.
12%33 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bladerdeeghapjes