Beleg een deel met een 1/4 plakje waarin een klein reepje is gerold.
Vouw 2 punten naar elkaar toe en plak ze goed vast.
Je hebt nu een schuitje.
Leg een stukje zachte geitenkaas(1 stuk) in het midden van het vierkantje.
Leg hierop een klein stukje gedroogde tomaat.
Vouw de 4 punten naar elkaar toe.
Knijp stevig dicht.
Leg in het midden van een vierkantje een schoongeboende champingnon waarvan het steeltje verwijderd is.
Vul dit met blauwe kaas(1 stuk)(1 stuk).
Vouw het bladerdeeg(1 plakjes ) er helemaal omheen zodat een balletje ontstaat.
Leg het pakje met de vouw naar beneden op de bakplaat.
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Bestrijk de hapjes met het losgeklopte ei(1 stuk).
Bak de hapjes ± 15-20 minuten in het midden van de oven tot ze goudbruin zijn.
Serveertips:
Zalig bij de borrel, maar ook als voorgerechtje niet te versmaden.
(de hoeveelheid van alle ingredienten is afhankelijk van het aantal wat je wilt maken).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
bladerdeeg, kaas, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas en kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas, geitenkaas, kaas
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
kaas en kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in salami
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.