Bladerdeeghapjes met gehakt voor buffet
- Herkomst Nederland
- Categorie Speciale gelegenheden
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Vormpjes
Bereidingswijze
- Laat het ontdooien.
- Maak de schoon, was ze en snijd ze fijn.
- Was de tomaten en snijd ze in vieren.
- Pel de en pers ze door de knoflookpers.
- Verhit de en rul hierin het .
- Bak de en de knoflook kort mee.
- Houd 10 tomatenpartjes apart.
- Roer de rest van de tomaten met de door het en laat het geheel 3 minuten smoren.
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Verdeel 10 plakken over 10 muffinvormpjes, op zo'n manier dat er wat boven uitsteekt en bestrooi ze met .
- Verdeel het gehaktmengsel over de vormpjes.
- Roer de en 2 door elkaar, breng op smaak met en en giet het geheel over het .
- Strooi de er overheen.
- Klop de los en bestrijk de bladerdeegranden.
- Bak de taartjes onderin de voorverwarmde oven in ca. 30 minuten goudbruin Was de , schud hem droog en hak hem fijn.
- Garneer de taartjes met de en de rest van de tomaatjes.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Roomkaasterrine met zalm voor buffet440m
-
Recept
Italiaanse gehaktballetjes voor buffet41u15m
-
Recept
Groentequiche met gehakt voor buffet41u
-
Recept
Feta- gehaktballetjes voor buffet445m
-
Recept
Spaghetti met gehakt en kaassaus voor buffet435m
-
Recept
Spinazie-feta pasteitjes voor buffet445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- bladerdeeg, paneermeel, kwark, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kwark en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kwark en kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 233 kcal | 11% | 2330 kcal |
Vetten | 14 g. | 20% | 140 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 1% | 50 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |