Laat de bladerdeegplakjes ontdooien.
Schil de en snijd hem in kleine blokjes.
Kook de aardappelblokjes ca 5 minuten in water met wat .
Spoel de aardappelblokjes koud af en laat ze uitlekken.
Laat de uitlekken en snijd ze in ringen, houd ca 1 eetlepel apart voor garnering.
Laat de tonijn(1 blikje) uitlekken.
Snijd de lente-uitjes(2) in fijne ringetjes.
meng de aardappel(1 gram) met de olijven(2 eetlepels)(2 eetlepels), de tonijn(1 blikje) en de lente-ui.
Breng op smaak met zout(1 stuk) en peper(1 stuk).
Laat de paprika(100 gram) uitlekken en snijd hem klein.
Snijd de salami(50 gram) in kleine blokjes.
Verbrokkel de feta(125 gram).
Meng de paprika(100 gram) met de salami(50 gram), de feta(125 gram) en 1 theelepel oregano(1 theelepel).
breng op smaak met peper(1 stuk).
Kluts de eieren(1,5 stuk) met 1 eetlepel water.
Verwarm de oven voor tot 200 graden.
Verdeel het bladerdeegmengsel over 8 bladerdeegplakjes.
Bestrijk de randen met ei en vouw het deeg over de vulling.
Druk de randen met een vork op elkaar en leg de deegpakketjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bestrijk de pakketjes met ei en bestrooi ze met oregano(1 theelepel).
Bak de pakketjes 15-20 minuten in de oven.
Verdeel het tonijnmengsel over de overige 8 bladerdeegplakjes.
Bestrijk de randen met ei en vouw het deeg over de vulling.
Druk de randen opelkaar met een vork en leg de pakketjes op een met bakpapier bekleed bakblik.
Bestrijk de pakketjes met ei en betsrooi ze met de olijvenplakjes.
Bak de pakketjes 15-20 minuten in de oven
Serveer ze warm of koud.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
tonijn is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
zout en salami past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.