Bleekselderij salade
- Herkomst Nederland
- Categorie Salades
- Bereiden
- Kookboek van terHorst
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Was de stengels goed en snij ze in kleine plakjes.
Doe de stukjes in een kom en doe daarbij de .
Snijd de in kleine stukjes en voeg die bij het mengsel.
Voeg aan het mengsel 2 eetlepels en 1 eetlepel toe en e. - v.
- t.
- de stukjes .
Meng het geheel goed, en klaar is je salade!
- Ik heb dit recept ooit ergens anders op internet gelezen, na die tijd heb ik het helaas niet meer terug kunnen vinden, vandaar dat ik het hier plaats.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Aardappel-bleekselderij salade420m
-
Recept
Salade van aardbeien, bleekselderij en gerookte kip415m
-
Recept
Krieltjessalade met paling en bleekselderij415m
-
Recept
Salade met kip en walnoten415m
-
Recept
Salade met geitenkaas, veldsla en tomaat410m
-
Recept
Salade nicoise met bleekselderij en radijs415m
Variaties op Bleekselderij salade
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Bleekselderij salade | 1 | Vegetarisch |
Aardappel-bleekselderij salade | 1 | Salades |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
- yoghurt en mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
- walnoot is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in yoghurt
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 107 kcal | 5% | 428 kcal |
Vetten | 1 g. | 2% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 17 g. | 6% | 68 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |