Bloemkoolschotel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Stoompan
  • Staafmixer
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en versnipper ze.
  2. Bak de in de olie en voeg daarna het toe.
  3. Bak het gehakt rul samen met de .
  4. Giet het vet af.
  5. Pureer met een staafmixer de gepelde en voeg deze aan het gehakt toe.
  6. Dan de , versgemalen en het groentebouillonblok.
  7. Stoom de gaar in een stoompan. (Met stomen bewaar je meer vitamines).
  8. Pureer dan de en vermeng deze met de en de kwark. (beetje en evt een beetje versgeraspte ).
  9. Neem dan een ovenschaal.
  10. Onderste laag het gehaktmengsel en daarop de gepureerde .
  11. Strooi daarop een dun laagje .
  12. Leg hierop verspreid kleine klontjes margarine of spuit er olie over.
  13. De ovenschotel 25 minuten bakken voor een mooi krokant laagje.
25
25
25

Variaties op Bloemkoolschotel

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Bloemkoolschotel
VariatieAantalGang
Bloemkoolschotel5Ovenschotels
Bloemkoolschotel met gember1Ovenschotels
Bloemkoolschotel met shoarmavlees1Ovenschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillon en paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillon en paneermeel
  • groentebouillon, magere kwark, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in magere kwark
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in magere kwark
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
551 kcal
27%2204 kcal
Vetten
41 g.
58%164 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
14 g.
5%56 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bloemkoolschotel