Boerenkool

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snij de .
  2. Bak de spekjes in dezelfde pan als waar later de ingaat.
  3. Snijd de met de eisnijder en doe de plakjes in de pan.
  4. Doe de erbij en laat even stoven.
  5. Voeg dan de toe en verkruimel er het bouillontablet door.
  6. Giet er en klein kopje over heen en laat met het deksel op de pan 15-20 minuutjes stoven.
  7. Af en toe omscheppen.
  8. Voeg en toe naar smaak.
25
25
25

Variaties op Boerenkool

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Boerenkool
VariatieAantalGang
Boerenkoolstamppot3Stamppotten
Stamppot boerenkool3Stamppotten
Boerenkool3Stamppotten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Boerenkool heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik vind het een goede boerenkool. Het was ook erg lekker en ik eet vaak de russiche boerenkool omdat ik een Rus ben.
Rinat Hatipov 31 oktober 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
153 kcal
7%612 kcal
Vetten
11 g.
15%44 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Boerenkool