Boerenschnitzel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Koekenpan
  • Pan
  • Oven
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Dep de schnitzels goed droog met keukenpapier en bestrooi met peper en zout.
    Klop 2 los en doe ze in een diep bord.
    Vul een tweede diep bord met de en een derde met het .
    Haal de stukken vlees achtereenvolgens aan beide kanten door de , het ei en het .
    Neem hier rustig de tijd voor en ga secuur te werk.
    Verhit de helft van de met een eetlepel in een ruime koekenpan en bak hierin de schnitzels per 2 tegelijk in 6 minuten goudbruin, keer ze halverwege.
    Houd de schnitzels in beweging tijdens het bakken door regelmatig met de pan te schudden.
    Houd de gebakken schnitzels warm afgedekt of in de oven op 80 graden
    Bereid de garnituur in een hapjespan.
    Bak het spek 2 minuten in de helft van de en voeg de , wortel en toe.
  2. Bak samen 3 minuten op hoog vuur en schep geregeld om.
    Voeg de cocktailaugurkjes toe en doe over in een schaal.
    Verhit de pan opnieuw en bak hierin 4 spiegeleieren.
    Serveer de schnitzels met het groentemengsel en de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • paneermeel en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • knolselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
809 kcal
40%3236 kcal
Vetten
35 g.
51%140 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
46 g.
17%184 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Boerenschnitzel