Boeuf bourguignon

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de in niet te kleine stukken.
  2. Doe 1 eetlepel in de pan en bak daarin de spekblokjes en fruit de hierbij lichtbruin.
  3. Neem en spek uit de pan.
  4. Voeg de rest van de toe en braad het vlees aan.
  5. Bestrooi met en .
  6. Roer er de door en laat dit even gaar worden.
  7. Meng vervolgens het spek en de er weer door alsmede de , het , de en de .
  8. Giet er vervolgens de bouillon en de rode bij.
  9. Laat alles 2 à 3 uur op een heel laag vuur gaar stoven met het deksel op de pan.
  10. Maak de schoon en snijd ze in stukjes.
  11. Bak ze op een hoog vuur in wat in ca. 2 minuten gaar.
  12. Voeg ze bij het vlees en laat alles nog 20 minuten doorstoven.
  13. Serveer er de gekookte groenten en bij.
25
25
25

Variaties op Boeuf bourguignon

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Boeuf bourguignon
VariatieAantalGang
Boeuf Bourguignon9Vlees
Snel klaar boeuf bourguignon1Vlees
Boeuf Bourguignon by myself1

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in vloeibare margarine en rundvleesbouillon
  • rundvleesbouillon en wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in rundvleesbouillon en wijn
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in vloeibare margarine en rundvleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in vloeibare margarine en rundvleesbouillon
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
746 kcal
37%1492 kcal
Vetten
31 g.
45%62 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
70 g.
26%140 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Boeuf bourguignon