Boeuf Bourguignon

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Voorbereiden:
    Snijd de rosbief in grote dobbelstenen.
  2. Pel en snipper de .
  3. Borstel de en snijd ze in plakjes.
  4. Verhit de helft van de in een braadpan, bak hierin in ca. 2 minuten de en schep ze uit de pan.
  5. Bak de rosbiefblokjes 3 minuten in het bakvet en schep ze ook uit de pan.
    Bereiden:
    Voeg de rest van de boter toe en bak de champignons, de sjalotjes en de zilveruitjes even mee.
  6. Roer de en daarna de erdoor.
  7. Bak zachtjes 2 minuten.
  8. Giet de en de bouillon erbij en voeg peper, zout, en laurier toe.
  9. Stoof zachtjes 5 minuten.
  10. Schep de en vleesblokjes erdoor en verwarm nog 15 minuten.
    Bind de saus met of allesbinder.
    Lekker met sperciebonen en rijst.
25
25
25

Variaties op Boeuf Bourguignon

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Boeuf Bourguignon
VariatieAantalGang
Boeuf bourguignon9Vlees
Boeuf Bourguignon a la minute1Kerst
Bourgondische boeuf bourguignon1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • wijn en vleesbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en vleesbouillon
  • boter en vleesbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons, wijn, maizena
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
833 kcal
41%3332 kcal
Vetten
24 g.
35%96 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
97 g.
37%388 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Boeuf Bourguignon