Boeuf  Bourguignon

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Het vlees in blokjes van 5 bij 5 cm snijden.
  2. De schoonmaken en halveren en de en de fijnsnipperen.
  3. De wortels in reepjes snijden.
  4. Het uitbakken en uit de pan halen.
  5. Het drooggedepte vlees in het spekvet aan alle kanten dichtschroeien en bruinbakken, de sjalotten en de erbij doen en het geheel met bestrooien.
  6. De en de toeveogen, de rode en de in een andere pan verwarmen en dit vervolgens aan het vlees toevoegen, de en de laurier erbij doen en bestrooien met .
  7. Het deksel op de pan doen en deze ca. 2 uur in een voorverwarmde oven van 165 graden C.
  8. zetten. 30 minuten voor het einde van de bereidingstijd de gehalveerde en de uit gebakken spekjes toevoegen, zonodig binden met of allesbinder.
  9. Voor het opdienen bestrooien met peterselie.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
  • wijn en bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en bouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn, champignons, maizena
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en peper en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Boeuf Bourguignon heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Dit recept is prima! Je maakt het alleen nog lekkerder door na het aanbraden van het vlees met sjalotten, ui en wortel eerst te flamberen met cognac. Coolcat
coolcat 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
254 kcal
12%1524 kcal
Vetten
12 g.
18%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
18 g.
6%108 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Boeuf  Bourguignon