Boeuf Bourguignon
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- 1 reviews
Keukenspullen
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Het vlees in blokjes van 5 bij 5 cm snijden.
- De schoonmaken en halveren en de en de fijnsnipperen.
- De wortels in reepjes snijden.
- Het uitbakken en uit de pan halen.
- Het drooggedepte vlees in het spekvet aan alle kanten dichtschroeien en bruinbakken, de sjalotten en de erbij doen en het geheel met bestrooien.
- De en de toeveogen, de rode en de in een andere pan verwarmen en dit vervolgens aan het vlees toevoegen, de en de laurier erbij doen en bestrooien met .
- Het deksel op de pan doen en deze ca. 2 uur in een voorverwarmde oven van 165 graden C.
- zetten. 30 minuten voor het einde van de bereidingstijd de gehalveerde en de uit gebakken spekjes toevoegen, zonodig binden met of allesbinder.
- Voor het opdienen bestrooien met peterselie.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Boeuf Bourguignon445m
-
Recept
Boeuf Bourguignon45u
-
Recept
Boeuf bourguignon46u30m
-
Recept
Boeuf43u30m
-
Recept
Boeuf Stroganoff430m
-
Recept
Escalope de boeuf à la Flamande43u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- wijn en bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en bouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn, champignons, maizena
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout en peper en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Boeuf Bourguignon heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 254 kcal | 12% | 1524 kcal |
Vetten | 12 g. | 18% | 72 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 18 g. | 6% | 108 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |