Boeuf Bourguignon

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de in stukjes.
  2. Hak de klein.
  3. Verhit de in de braadpan en fruit de bruin.
  4. Neem de uit de pan en voeg de extra toe.
  5. Bak het vlees rondom bruin en bestrooi het met .
  6. Voeg al roerend de toe en laat het even garen.
  7. Voeg de toe met , en pers de knoflook er boven uit.
  8. Voeg al roerend de met toe.
  9. Breng het geheel aan de kook en laat het op laag vuur afgedekt 4 uur sudderen op laag vuur.
  10. Snijd de in vieren.
  11. Verhit het klontje in een koekenpan en bak de in 5 minuten gaar.
  12. Voeg de toe aan het vleesmengsel en laat het geheel nog 20 minuten stoven.
25
25
25

Variaties op Boeuf Bourguignon

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Boeuf Bourguignon
VariatieAantalGang
Boeuf Bourguignon9Vlees
Boeuf Bourguignon a la minute1Kerst
Bourgondische boeuf bourguignon1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
  • bouillon en wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon en wijn
  • boter, boter, bouillon, klontje boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter, klontje boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • boter, boter, klontje boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
676 kcal
33%2704 kcal
Vetten
73 g.
104%292 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
21 g.
8%84 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Boeuf Bourguignon