Boeuf Bourguignon
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van elze-marieke
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Bak het mager in de bruin.
- Fruit de en de knoflook mee.
- Haal alles uit de pan en bak het rundvlees in de achtergebleven goudbruin.
- Giet langzaam, onder goed roeren, de rode toe.
- Voeg vervolgens het ui-spekmengsel toe te samen met de plakjes wortel.
- Stoof het vlees in 2 uur gaar.
- Voeg eerst de en vervolgens de mix voor hachee toe met 3½ deciliter (= 0,35 liter) water en kook het gerecht nog 20 minuten.
- Serveer met en een salade.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Boeuf Bourguignon46u
-
Recept
Boeuf bourguignon43u
-
Recept
Boeuf bourgignon42u40m
-
Recept
Boeuf stroganoff445m
Variaties op Boeuf Bourguignon
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Boeuf Bourguignon | 9 | Vlees |
Boeuf bourguignon uit de slowcooker | 1 | Hoofdgerechten |
Snel klaar boeuf bourguignon | 1 | Vlees |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en aardappelpuree
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in aardappelpuree
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in aardappelpuree
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1477 kcal | 73% | 5908 kcal |
Vetten | 40 g. | 57% | 160 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |