Boeuf Bourguignon by myself

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel
  • Braadpan
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Dep het rundvlees droog en snijd het in blokjes van 5 cm.
  2. Snijd het in reepjes.
    Pel en snipper 2 en de knoflook.
  3. Schrap de wortels en snijd hem in blokjes.
    Verwarm de oven voor op 200 graden.
  4. Verhit 1 eetlepel in een braadpan.
  5. Bak er het krokant in en neem uit de pan.
  6. Bak het rundvlees portiegewijs in het bakvet.
  7. Breng op smaak met en en neem uit de pan.
    Fruit de ui, de knoflook en de in het bakvet.
  8. Voeg het rundvlees en het toe.
    Bestrooi met de en bak kort mee.
  9. Roer de tomatenpuree erdoorheen.
    Blus af met 375 ml water en de en breng aan de kook.
  10. Voeg het toe.
    Breng op smaak met en .
  11. Roer de en de erdoorheen.
    leg een deksel op de pan en bak ca. 2 uur in de oven.
    Maak de schoon.
  12. Pel de overige .
  13. Verhit 1 eetlepel in een pan en fruit er de en de in.
  14. Breng op smaak met en .
    Voeg ca. 30 minuten voor het einde van de oventijd toe aan het vlees.
  15. Breng het vlees op smaak met en ,
    Was de peterselie, hak hem fijn en spatel hem door de Boeuf Bourguignon
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en bouillonblokje
  • wijn en bouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en bouillonblokje
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
334 kcal
16%1336 kcal
Vetten
19 g.
28%76 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Boeuf Bourguignon by myself