Boeuf Stroganoff
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van kokdanny
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Roerbak de helft van de biefstukreepjes op hoog vuur.
- Schep de reepjes met een schuimspaan uit de pan in een schaal.
- Doe dit ook bij de andere helft.
- Zet het vuur laag en fruit de ui en de in het vet van de .
- Doe hier de bij.
- Voeg toe en roerbak ze op middelhoog vuur.
- Roer de en 4 eetlepels water erdoorheen en laat dit even warm worden.
- Roer de creme fraîche en eventueel de erdoorheen en breng alles aan de kook totdat de saus dikker wordt.
- Saus op smaak brengen met peper en uiteindelijk het vlees terugscheppen in de pan.
- Laat dit in 2 minuten warm worden.
- Serveer het gerecht met de eroverheen gestrooid.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Magere Boeuf Stroganoff41u
-
Recept
Boeuf stroganoff430m
-
Recept
Steakpannetje à la boeuf stroganoff445m
-
Recept
Tournedos Stroganoff435m
-
Recept
Kip Stroganoff430m
-
Recept
Stroganoff430m
Variaties op Boeuf Stroganoff
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Boeuf Stroganoff | 3 | Speciale gelegenheden |
Magere Boeuf Stroganoff | 1 | Vlees |
Boeuf stroganoff met rode wodka | 1 | Stoofschotels |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 258 kcal | 12% | 1032 kcal |
Vetten | 8 g. | 12% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 11 g. | 4% | 44 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |