Boeuf stroganoff met rode wodka
- Herkomst Nederland
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd de in blokjes.
- Snipper de en knoflook fijn.
- Verwijder de zaadjes van de 's en snijd ze in stukjes.
- Snijd de in plakjes.
- Bestrooi het vlees met zout.
- Verhit 25 gram in een braadpan en bak het vlees rondom bruin.
- Neem het vlees uit de pan en fruit de met knoflook in het achter gebleven bakvet.
- Voeg de 's met toe en bak het 5 minuten mee.
- Voeg het vlees met toe en schenk er zo veel water op dat het vlees onder staat.
- Verkruimel het bouillontablet erboven en breng het geheel aan de kook.
- Stoof het vlees in 2 uur op laag vuur zachtjes gaar.
- Neem de pan van het vuur en voeg al roerend de met creme fraiche en toe.
- Breng het geheel op smaak met zout.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Boeuf stroganoff445m
-
Recept
Boeuf Bourguignon46u
-
Recept
Boeuf Bourgignon41u45m
-
Recept
Boeuf bourgignon42u40m
-
Recept
Lamsgoulash met rode paprika41u50m
-
Recept
Hongaarse goulash met kidneybonen en rode paprika41u35m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kruidenbouillontablet
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kruidenbouillontablet
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kruidenbouillontablet
- boter en kruidenbouillontablet kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenbouillontablet
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kruidenbouillontablet
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 177 kcal | 8% | 708 kcal |
Vetten | 15 g. | 21% | 60 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |