Bojo
- Herkomst Suriname
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van sjerrel
- 3 reviews
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Alle ingrediënten goed mengen en de essence druppelsgewijs naar smaak toevoegen.
- De massa overdoen in een beboterde cakeblik of in een vuurvaste overschaal, afmetingen 30 (l) x 20( b) x 7 (h) cm, hierop een paar klontjes boter leggen en in een voorverwarmde oven op 175-200 graden C. 1- 1 ½ uur bakken.
- Met een vork prikken om te kijken of de bojo goed gebakken is.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- amandel is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk en roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (3)
Bojo heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.7 / 10 in 3 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 510 kcal | 25% | 2040 kcal |
Vetten | 16 g. | 23% | 64 g. |
Waarvan verzadigd | 9 g. | 49% | 36 g. |
Waarvan onverzadigd | 5 g. | 18% | 20 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 2 g. | 36% | 8 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 75 g. | 83% | 300 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 7 mg. | 0% | 28 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |