Bokkepootjestaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. De stijf kloppen met de en de twee zakjes klop klop.
  2. Als ze zijn stijf geklopt bestrijk je de bodem met de .
  3. Roer nu 1/2 fles onder de , goed roeren.
  4. Snijd nu de bokkepootjes in het midden door.
  5. Leg de bokkepootjes op de biscuitbodem, die je met hebt ingesmeerd.
  6. Doe hierbovenop weer een laag .
  7. Nu weer een laag bokkepootjes, dan weer een laag .
  8. Dit strijk je mooi glad en laat het 1 hele nacht in de koelkast opstijven.
  9. De dag erna kun je hem versieren naar keuze en dan smullen maar.
25
25
25

Variaties op Bokkepootjestaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Bokkepootjestaart
VariatieAantalGang
Bokkepootjestaart3Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom en slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (5)

Bokkepootjestaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 5 recensies
RESET

Super lekker
7 maart 2013
Roer sharoma pudding door de slagroom.
Hennie 25 oktober 2012
Je kunt ook de bodem van bokkebootjes maken, ook halve, en dan de hele bodem bedekken. Ik vind 'm op de dag zelf eten lekkerder, dan zijn de pootjes nog niet zacht. Lekkurrr!
Imke 22 juli 2012
EN lekker dat dat is!
Marielle 23 december 2011
Kijk eerst wat je nodig hebt anders moet je 4x naar de winkel!
Antoon 20 december 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
40 kcal
2%40 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bokkepootjestaart