Bolognaise-pastasaus voor spaghetti/macaroni en lasagne
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van azuro
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Staafmixer
Bereidingswijze
- Verhit de in een diepe braadpan en voeg de , , rode en de toe en bak dit al omscheppend tot de ui glazig is en de en de zachter zijn.
- Pureer het geheel vervolgens met bv een staafmixer en vervolgens even zeven of draai de massa door een passe vite dan is het geheel in 1 x gepureerd en gezeefd!
Bak vervolgens het gehakt rul en voeg de gekruide tomatensaus en de boullion aan het gehakt toe en wat zout en naar smaak toe, goed door elkaar mengen en de saus is klaar voor gebruik. - Indien gewenst,kun je ook nog wat fijngehakte basilicum aan de saus toevoegen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spaghetti bolognaise41u
-
Recept
Spaghetti bolognaise430m
-
Recept
Bolognaise roomsaus41u
-
Recept
Pastasaus met tomaat en kruiden435m
-
Recept
Verse pastasaus410m
-
Recept
Pastasaus430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 374 kcal | 18% | 1496 kcal |
Vetten | 22 g. | 32% | 88 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |