Bonbon van Hoender
- Herkomst Nederland
- Categorie Gevogelte
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van scorpio
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Snijd de rode in stukjes en zweet deze iets aan in de .
- Voeg de toe en kook het geheel in ca. 20 min tot een marmelade.
- Snijd de filet in blokjes van 1 cm bij 1 cm.
- Kook deze ca. 5 min met de fijngesneden , , de , en giet ze dan door de vergiet.
- Vermeng de blokjes met de .
- Roer alles door elkaar en breng op smaak met .
- Leg de plakjes op plastic folie en bestrijk ze met .
- Lepel de blokjes op de en vouw deze dicht met behulp van de folie (draai het plastic goed aan, zodat de strak om de blokjes blijft zitten).
- Haal het plastic er voorzichtig af.
- Leg de bonbons op vetvrij papier en plaats ze ca. 3 min in de oven op 200 graden C.
- Serveer de marmelade samen met de bonbons op borden en garneer met de .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tournedos van eendenborsten met eendenlever430m
-
Recept
Kip spekrolletjes in een saus van abdijkaas425m
-
Recept
Kip masala, onderdeel van de Roti430m
-
Recept
Cocktail van gerookte kipfilet435m
-
Recept
Gulai hati Ampela (stoofschotel van de spiermaag en hart)445m
-
Recept
Smoor van kip41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eiwit kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwit
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- knolselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 386 kcal | 19% | 1544 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 3% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 1 g. | 5% | 4 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 6 g. | 6% | 24 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |