Leg plakjes gerookte op een stuk plastic folie in een rechthoek.
Hak het sjalotje fijn en blancheer dit, hak de rest van de gerookte zalm(200 gram)(200 gram) met de verse zalm(200 gram)(200 gram) zeer fijn.
Vermeng de zalm(200 gram)(200 gram) met het sjalotje en breng op smaak met zout en peper.
Leg dit tartaar op de gerookte zalm(200 gram)(200 gram) plakken en rol dit stevig in de folie, in aluminiumfolie rollen en in de koelkast op laten stijven.
Garneren met lollo rosso en vers dille(1 stuk)(1 stuk).
De saus:
Hak het sjalotje fijn en laat het inkoken met de azijn tot het bijna geheel verdampt is, voeg de visbouillon(2 deciliter) toe en laat het aan de kook komen.
De eidooiers(3) in een hoog smal bakje doen en met een staafmixer de bouillon langzaam toevoegen zodat het gebonden wordt.
Na afkoeling de gehakte dille(1 stuk)(1 stuk) toevoegen.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon en olie
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in visbouillon
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
visbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eidooiers
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in visbouillon
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon en olie
Vis
zalm, zalm, visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
peper en zout en peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.