Bonenpannetje met casselerrib
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Dop en was de .
- Maak de schoon was ze en snijd ze doormidden.
- Was het en bindt het vast met het keukengaren Pel en snipper de .
- Verhit de in een grote pan en bak de hierin glazig Voeg ruim 1,5 liter water de boillonblokjes en het toe.
- Maak de tommat schoon en voeg het samen met het vlees toe aan het pannetje, breng het geheel aan de kook en laat met deksel op de pan ca 45 minuten zachtjes koken Schil de , was ze en snijd ze in stukken.
- Voeg de na ca. 25 minuten samen met de en toe aan het vlees.
- Spoel de witte af, laat ze uitlekken en gaar ze op het eind mee, Neem het vlees uit de pan, verwijder het bot en snijd het in plakken.
- Verwijder het .
- Breng het bonenpannetje op smaak met en , dien het gerecht op met het vlees.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Casselerrib met zoete aardappels41u40m
-
Recept
Casselerrib met bieslooksaus41u30m
-
Recept
Casselerrib met ananas en lente-uitjes42u
-
Recept
Gebraden casselerrib en chili-kalkoenfilet41u15m
-
Recept
Casselerrib met savooiekool41u30m
-
Recept
Tortilla met gemengde sla en reepjes casselerrib425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en groentebouillonblokjes
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en groentebouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 169 kcal | 8% | 676 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 8 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 28 g. | 11% | 112 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |