Bouillabaisse

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Braadpan

Bereidingswijze

  1. Voorbereiden:
  2. Snijd de vis in blokjes.
  3. Pel en snipper de .
  4. Maak de schoon en snijd deze in smalle ringen.
  5. Pel het teentje en hak het fijn.
  6. Kruis de in, leg ze even in heet water, pel ze en snijd ze in stukjes.
  7. Maak de venkel schoon, snijd of schaaf deze in ringen en hak het venkelgroen fijn.
  8. Bereiden:
  9. Verhit de olie in een braadpan en fruit hierin de , , , , sinaasappelrasp en venkel zonder groen 3 minuten.
  10. Schenk de bouillon en de erbij en breng het aan de kook.
  11. Voeg de visblokjes en tomaat toe en kook zachtjes 10 minuten.
  12. Schep de erdoor en verwarm zonder te koken.
  13. Garneer met venkelgroen en serveer er met bij.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Bouillabaisse

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Bouillabaisse
VariatieAantalGang
Bouillabaisse3Soepen
Bouillabaisse van Noorzeevis1Vis en schaaldieren
Bouillabaisse - Vissoep1Maaltijdsoepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
  • visbouillon, wijn, stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon, wijn, stokbrood
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in visbouillon en stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon en kruidenboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon en stokbrood
  • kabeljauwfilet en visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
262 kcal
13%1048 kcal
Vetten
3 g.
5%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
40 g.
15%160 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bouillabaisse