Bretoense appeltaart
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Taart en gebak
- Appeltaart recepten
- Bereiden
- Kookboek van u672537
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Taartvorm
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Klop de samen met de , het binnenste van de vanillestok, de en het tot een gladde massa.
Ontrol het deeg en leg hem met bakpapier op een taartvorm.
Vouw de randen 1 cm naar binnen. - Snijd het overtollige bakpapier weg.
Doorprik het middenste gedeelte van de taart.
Snijd de met de schil in blokjes van ± 1 cm.
Schik ze op de taart en overgiet met het eiermengsel.
Bak de taart gedurende 40 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
Serveer warm met vanille ijs.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Bretoense appeltaart440m
-
Recept
Appeltaart445m
-
Recept
Appeltaart met vanilleroom445m
-
Recept
Appeltaart cupcakes425m
-
Recept
Appeltaart41u
-
Recept
Appeltaart41u
Variaties op Bretoense appeltaart
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Bretoense appeltaart | 1 | Taart en gebak |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren en eigeel is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- bladerdeeg en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 502 kcal | 25% | 2008 kcal |
Vetten | 29 g. | 41% | 116 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 30 g. | 11% | 120 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 37 g. | 41% | 148 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |