Britse cottage pie
- Herkomst United_kingdom
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van beamantel
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Oven
- Bakpapier
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Vet de ovenschaal in of bekleed hem met bakpapier.
- Klop het los.
- Schil de .
- Kook de in weinig water met .
- Giet af.
- Snipper de .
- Snijd de in stukjes.
- Rul tijdens het koken van de het gehakt in een koekenpan gedurende ca. 10 minuten.
- Voeg de gesnipperde en de in stukjes gesneden toe en bak ze gedurende ca. 5 minuten mee.
- Meng de erdoor heen.
- Breng op smaak met en .
- Schep het gehaktmengsel in de ovenschaal.
- Verwarm de oven voor op 220 graden celcius.
- Voeg de en het losgeklopte toe aan de afgegoten en stamp de fijn.
- Meng er de door.
- Verdeel de bevroren over het gehaktmengsel en dek af met de puree.
- Verwarm de ovenschaal gedurende 25 minuten bij 220 graden celsius.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Cottage Pie445m
-
Recept
Shepherd's Pie41u
-
Recept
Shepherd's Pie41u
-
Recept
Chephard’s Pie425m
-
Recept
Shepherd's pie met kaas-prei topping450m
-
Recept
Shepherd's Pie445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en slagroom
- kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 405 kcal | 20% | 1620 kcal |
Vetten | 22 g. | 32% | 88 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 1% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |