Broccoli-kaastaart
- Herkomst Nederland
- Categorie Hartige taarten
- Bereiden
- Kookboek van ikooi
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Taartvorm
- Oven
- Rasp
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
Leg de plakjes uit om te laten ontdooien.
Was de en snij in roosjes.
Snij de en oude in blokjes.
Vet een grote taartvorm in (doorsnede 27 cm) en bekleed met de plakjes .
Leg de en blokjes door elkaar over de bodem (mag flink gevuld zijn).
Klop de los met de en de . - Schenk dit over de vulling.
Rasp de belegen en strooi die over de taart.
Bak de taart in zo'n 40 minuten gaar.
Ook lekker om te maken
Variaties op Broccoli-kaastaart
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Broccoli-kaastaart Provencale | 1 | Groentegerechten |
Mini-broccoli-kaastaartjes | 1 | Hartige taarten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- komijnekaas, kaas, oude kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas, oude kaas, melk
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas en oude kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas, oude kaas, melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas en oude kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 444 kcal | 22% | 1776 kcal |
Vetten | 25 g. | 36% | 100 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 20 g. | 7% | 80 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |