Broccoli-lasagne
- Herkomst Nederland
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Lasagne recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Pel en snipper de .
- Pel de knoflook en snijd ze fijn.
- Snijd de zalm in dunne plakjes.
- Snijd roosjes van de stronk.
- Schil de stronk en snijd hem in blokjes.
- Kook de in een pan met water en zout in 7 minuten gaar.
- Giet de af, stamp ze fijn en breng het op smaak met zout.
- Verhit de olie in een koekenpan, fruit de ui en pers de knoflook er boven uit.
- Voeg het toe en bak het even mee.
- Schep de erdoor en breng het op smaak met zout.
- Bereid de bechamelsaus met de volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Bestrooi de zalm met zout en besprenkel het met .
- Halveer de in de lengte.
- Verdeel 1/4 van de over 4 kleine ingevette ovenschaaltjes.
- Leg hierop 1 lasagnevel en de helft van de rest van de , helft van het uimengsel en de helft van de zalmplakjes.
- Schep er een beetje bechamelsaus over.
- Herhaal het tot alle ingrediënten op zijn.
- Leg als laatste een laagje erop.
- Bestrijk de vellen met de rest van de bechamelsaus en bestrooi het gerecht met .
- Verwarm de oven voor op 180 graden C.
- en bak de lasagne in het midden van de oven in 40 minuten gaar en bruin.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalmfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 373 kcal | 18% | 1492 kcal |
Vetten | 23 g. | 34% | 92 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 14 g. | 5% | 56 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |