Broccoli-spinazietaart
- Herkomst Nederland
- Categorie Hartige taarten
- Bereiden
- Kookboek van vogeltje
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden celsius.
Bekleed de vorm met het bladerdeeg en prik er met een vork wat gaatjes in de bodem.
Bak deze 10 minuten in de oven.
Breng ondertussen een pan water aan de kook.
Dompel de onder in het kokende water en haal het er gelijk weer uit met een schuimspaan.
Laat uitlekken in een vergiet en duw er zoveel mogelijk vocht uit.
Kook vervolgens de in de zelfde pan water in 2 minuten, doe het in een vergiet en laat afkoelen onder koud stromend water. - Goed uit laten lekken.
Verdeel de groenten over de taartbodem en bestrooi het met de noten.
Klop nu de los met de .
Voeg peper en zout naar smaak toe.
Schenk het geheel over de groenten en bestrooi het met de kaas.
Bak de taart in het midden van de oven in zo'n 35 minuten gaar.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spinazietaart met feta41u
-
Recept
Spinazietaart41u15m
-
Recept
Hartige spinazietaart430m
-
Recept
Spinazietaart430m
-
Recept
Spinazietaart (vega)41u
-
Recept
Broccoli brie taart41u30m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- roomboterbladerdeeg en slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- cashewnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboterbladerdeeg, slagroom, geitenkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 125 kcal | 6% | 500 kcal |
Vetten | 6 g. | 8% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |