Broccoli tortilla Andalusië
- Herkomst Nederland
- Categorie Hoofdgerechten
- Bereiden
- Kookboek van Annabell
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Schil de en snijd ze in blokjes.
- Kook de blokjes in ca 10 min.
- beetgaar.
- Voeg de laatste minuut de broccoliroosjes toe.
- Spel blokjes en af onder koud stromend water.
- Laat ze afkoelen en uitlekken.
- Verhit de in een grote koekenpan en bak hierin de klein gesneden en de in stukjes gesneden 5 min.
- Voeg vervolgens de aardappelblokjes en de toe.
- Klop de goed los met de , , klein gesneden , en en laat dit 10 minuten rusten.
- Schenk het eimengsel over de en groente en spreid dit gelijkmatig uit.
- Bak de tortilla op een middelhoge warmte bron tot de bovenkant gestold is.
- Leg de tortilla omgekeerd op een bord.
- Zet de pan weer op de warmtebron, schenk wat extra in de pan en laat de tortilla terugglijden in de pan.
- Bak vervolgens de onderkant bruin.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Broccoli-kalkoenschotel435m
-
Recept
Kalkoenschnitzel met broccoli uit de oven440m
-
Recept
Karbonadegratin met broccoli en kaassaus41u
-
Recept
Gemarineerde varkenshaas met roomsaus en broccoli420m
-
Recept
Mexicaanse tortilla taart met gehakt410m
-
Recept
Pasta met broccoli en spekjes430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en groentebouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- groentebouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in groentebouillon en chorizo
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 351 kcal | 17% | 1404 kcal |
Vetten | 22 g. | 31% | 88 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 28 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |