Broccoliquiche

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden C.
  2. Laat intussen het bladerdeeg ontdooien.
  3. Verdeel de schoongemaakte in kleine roosjes en kook ze ca. 5 minuten.
  4. Daarna meteen afgieten.
  5. Borstel intussen de schoon, snijd ze in plakjes en bak ze in wat even aan.
  6. Bak ook de .
  7. Hak de grof.
  8. Vet een quichevorm of springvorm in en bekleed deze met het bladerdeeg.
  9. Meng in een kom de met de , peper en zout naar smaak.
  10. Goed klutsen!
  11. Doe de , , , spek- en in de beklede vorm en giet hier het ei-kaasmengsel over.
  12. Je kunt eventueel er nog wat geraspte over heen strooien.
  13. Bak de taart in ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven.
25
25
25

Variaties op Broccoliquiche

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Broccoliquiche
VariatieAantalGang
Broccoliquiche3Hartige taarten
Broccoliquiche met zalm1Hapjes
Broccoliquiche met spekjes1Hartige taarten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • plakken bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • plakken bladerdeeg, kruidenkaas, boter, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kruidenkaas, boter, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • plakken bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kruidenkaas, boter, kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en peper
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Broccoliquiche heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Is een zeer lekker recept. Zelf doe ik er nog plakjes brie, walnoten en pijnboompitjes eroverheen.
Christel 3 juni 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
614 kcal
30%2456 kcal
Vetten
20 g.
29%80 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
42 g.
16%168 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Broccoliquiche