Broccolisalade

Ingrediënten

+ -
print

Voor de dressing:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Kook de beetgaar met een beetje zout.
  2. Bak de mooi bruin en krokant (bewaar het vet).
  3. Snijd de in 4 stukjes en haal de binnenkant eruit (het natte gedeelte met de zaadjes).
  4. Snijd de in reepjes en dan nogmaals door de helft.
  5. Als alles is afgekoeld, kan het gemengd worden.
  6. Voor de dressing pers de teen fijn.
  7. Meng het bakvet, de , de , de en de .
  8. Voeg de en de er aan toe en blijf roeren tot je een gladde saus hebt.
  9. Voeg naar smaak toe.
  10. Voeg de dressing aan de salade toe en meng deze goed door.
  11. De salade is op zijn best als hij even mag staan en alle smaak kan opnemen.
  12. Je kunt de salade als bijgerecht gebruiken of als maaltijd.
  13. Heerlijk bij pastagerechten of bij de barbecue of gourmet.
25
25
25

Variaties op Broccolisalade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Broccolisalade
VariatieAantalGang
Broccolisalade2Bijgerechten
Karbonade met broccolisalade1Vlees
Varkensfilet met broccolisalade1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes, spekjes, mayonaise
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise
  • mayonaise en azijn kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd, azijn, suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
148 kcal
7%592 kcal
Vetten
3 g.
4%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Broccolisalade