Broccolisalade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Maak van de , en een romig glad papje.
  2. knapperig bakken en koud laten worden.
  3. en selderij wassen en in kleine stukjes snijden.
  4. wassen.
  5. Ui fijn snijden.
  6. Alle ingrediënten door elkaar doen en vermengen met de saus.
  7. Dit minstens een half uur in de koelkast in laten trekken en ondertussen een paar keer door elkaar roeren.
  8. Eet smakelijk!
25
25
25

Variaties op Broccolisalade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Broccolisalade
VariatieAantalGang
Broccolisalade2Bijgerechten
Gebakken tilapia met warme broccolisalade1Vis en schaaldieren
Gevulde broccolisalade1Salades

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise en azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bacon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Broccolisalade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik heb dit ooit gegeten, inderdaad in Canada! Het was zo heerlijk, en ik ben blij dat ik het nu terug heb gevonden.
oxcaroolxo 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
821 kcal
41%1642 kcal
Vetten
67 g.
96%134 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
36 g.
13%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Broccolisalade