Broccolisalade
- Herkomst Canada
- Categorie Bijgerechten
- Broccolisalade recepten
- Bereiden
- Kookboek van marijnissen
- 1 reviews
Bereidingswijze
- Maak van de , en een romig glad papje.
- knapperig bakken en koud laten worden.
- en selderij wassen en in kleine stukjes snijden.
- wassen.
- Ui fijn snijden.
- Alle ingrediënten door elkaar doen en vermengen met de saus.
- Dit minstens een half uur in de koelkast in laten trekken en ondertussen een paar keer door elkaar roeren.
- Eet smakelijk!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Broccolisalade430m
-
Recept
Wortel broccolisalade410m
Variaties op Broccolisalade
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Broccolisalade | 2 | Bijgerechten |
Wortel broccolisalade | 1 | Bijgerechten |
Karbonade met broccolisalade | 1 | Vlees |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
- basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise en azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bacon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Broccolisalade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 821 kcal | 41% | 1642 kcal |
Vetten | 67 g. | 96% | 134 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 36 g. | 13% | 72 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |