Broccolitaart met roombrie
- Herkomst Nederland
- Categorie Hartige taarten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Taartvorm
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
Kook de in ruim water met in 3 minuten beetgaar. - Spoel af met koud water in een vergiet en laat goed uitlekken.
Klop in een kom de los met de , , en , roer de geraspte kaas erdoor
Vet een lage taartvorm (doorsnede 26 cm) in. - Bekleed hem met , druk het aan de rand goed aan, en vouw het uitstekende deel naar binnen.
Schenk het eimengsel in de vorm en verdeel de broccoliroosjes erover.
Leg de plakjes brie en de zongedroogde erop.
Schuif de vorm een richel onder het midden in de oven en bak de taart in 30-40 minuten goudbruin en gaar.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- goudse kaas, bladerdeeg, roombrie kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en goudse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in goudse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom en goudse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- goudse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 379 kcal | 18% | 1516 kcal |
Vetten | 24 g. | 34% | 96 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 17 g. | 6% | 68 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |