Broccolli-groente-cremesoep met croutons en spekjes
- Herkomst Italie
- Categorie Soepen
- Bereiden
- Kookboek van SachaIT
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
- Staafmixer
Bereidingswijze
- Snijd alle groenten en maak deze schoon.
Snijd de klein en versnipper de .
Zet een lege pan op het vuur en fruit de en de aan.
Vul de pan met en de 2 boullionblokjes en voeg alle groenten toe. - Kook deze goed gaar.
Bak de spekjes krokant in een koekenpan, geen vet toevoegen. - Haal de spekjes uit de pan en bak hierin de blokjes brood krokant.
- Voeg in de pan kruiden toe zoals tijm of oregano.
- Laat de spekjes en croutons uitlekken op een keukenpapiertje.
Haal de pan met groenten van het vuur, mix alles met de staafmixer tot een vloeibare substantie. - Voeg de filadelphia toe.
- Mix nogmaals met de staafmixer.
- Voeg voldoende en toe.
Serveren in een soepbord met spekjes en croutons erbovenop. - Naar wens of pittige olie toevoegen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Cremesoep van peterseliewortel en stukjes rugfilet van kabeljauw440m
-
Recept
Champignon crèmesoep met kruidenkaas, spekjes en tijm420m
-
Recept
Aardappelsoep met croutons voor 10 personen41u15m
-
Recept
Broccoli-cremesoep435m
-
Recept
Courgette-crèmesoep425m
-
Recept
Wortel-koriander-crèmesoep430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in magere spekjes
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomkaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- roomkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 228 kcal | 11% | 912 kcal |
Vetten | 14 g. | 20% | 56 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 18 g. | 7% | 72 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |