Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Brood met gedroogde tomaten op olie recept
Brood met gedroogde tomaten op olie recept

Brood met gedroogde tomaten op olie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak het broodbeleg conform de vermelding op de verpakking, maar voeg in plaats van de boter de olijfolie toe. Voeg de fijngesneden tomaatjes en de rozemarijnnaaldjes toe.
Laat het deeg rijzen tot het volume verdubbeld is. Kneed even door en vorm tot een rol. Leg in de broodbakvorm en laat bij kamertemperatuur nog een half rijzen onder een vochtige doek.
Bak in ca 20 af in een voorverwarmde over van 200 graden.

Serveersuggesties

Lekker met wat olijfolie of tomatenpesto als hapje vr een dinertje

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit brood met gedroogde tomaten op olie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven