Broodrolletjes met bacon,feta en pesto voor buffet
- Herkomst Nederland
- Categorie Speciale gelegenheden
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Vet het bakblik in met boter en bekleed met bakpapier, laat het bakpapier aan de lange zijden wat uitsteken.
Doe de bloem en de suiker in een kom, Wrijf de boter erdoorheen, net zolang tot er grove stukken ontstaan. - Roer de door de kruimels, tot er een zacht, plakkerig deeg ontstaat.
- Kneed het deeg licht op een bebloemde ondergrond.
- Rol uit tot een rechthoek van ca. 40x30 cm
Verdeel de pesto over het deeg. - Besprenkel met de , de en de parmezaan.
Rol strak op van de ene lange zijde tot de andere lange zijde.
Druk de rand goed aan. - Snijd de rol met een mes in 12 gelijke stukken.
- Leg de deegrolletjes met de gesneden kant naar boven dicht op elkaar in het bakblik.
Bak ca. 25 minuten in de oven tot de broodrolletjes goudbruin gekleurd zijn.
Laat 5 minuten afkoelen en serveer warm.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Bonensalade met spek en feta voor buffet445m
-
Recept
Abrikozen met bacon voor buffet410m
-
Recept
Spinazieflensjes met feta voor buffet41u15m
-
Recept
Gehaktmuffins in bacon voor buffet450m
-
Recept
Feta- gehaktballetjes voor buffet445m
-
Recept
Mini-bacon-hamburgerburger voor de tafelgrill415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bakmeel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk en parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in bacon
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 129 kcal | 6% | 1548 kcal |
Vetten | 3 g. | 4% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 17 g. | 6% | 204 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |