Broodschotel met spinazie en paprika

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Braadpan
  • Koekenpan
  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden (heteluchtoven 180 - 190 graden).
  2. Leg meteen de sneetjes op een rooster in de oven, zodat het krokant gebakken wordt.
    Haal de spinazie uit de vriezer en leg deze (in een schaaltje) klaar voor later gebruik (zodat het vast kan ontdooien).
    Snipper de ui en snij de in blokjes.
    Verhit olie in een koekenpan / braadpan / hapjespan en bak hierin de ui aan.
  3. Voeg de (evt.
  4. nog half bevroren) spinazie toe en roer het geheel goed door elkaar.
  5. Leg evt.
  6. een tijdje een deksel op de pan.
    Voeg de laatste paar minuten de paprikablokjes toe.
  7. Breng op smaak met zout, en de .
    Haal het uit de oven en leg dit (in stukjes gebroken) dakpansgewijs op de bodem van een ovenschaal. (Besmeer eventueel eerst de sneetjes aan de bovenkant met met , voordat je ze in de ovenschaal legt. )
    Schep hierop het groentemengsel uit de pan, bestrooi met geraspte .
    Bak de schotel warm en krokant in zo'n 20 minuten in de voorverwarmde oven.

    Voeg voor een extra smaakje in stukjes gesneden zongedroogde tomaatjes toe.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in brood
  • brood, kaas, kruiden, kruiden, roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden en kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas en roomkaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
214 kcal
10%856 kcal
Vetten
12 g.
18%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Broodschotel met spinazie en paprika