Verwarm de oven voor op 200 graden (heteluchtoven 180 - 190 graden).
Leg meteen de sneetjes op een rooster in de oven, zodat het krokant gebakken wordt.
Haal de spinazie uit de vriezer en leg deze (in een schaaltje) klaar voor later gebruik (zodat het vast kan ontdooien).
Snipper de ui en snij de in blokjes.
Verhit olie in een koekenpan / braadpan / hapjespan en bak hierin de ui aan.
Voeg de (evt.
nog half bevroren) spinazie toe en roer het geheel goed door elkaar.
Leg evt.
een tijdje een deksel op de pan.
Voeg de laatste paar minuten de paprikablokjes toe.
Breng op smaak met zout, en de .
Haal het brood(8 sneetjes) uit de oven en leg dit (in stukjes gebroken) dakpansgewijs op de bodem van een ovenschaal. (Besmeer eventueel eerst de sneetjes aan de bovenkant met roomkaas(1 stuk) met kruiden(1 stuk)(1 stuk), voordat je ze in de ovenschaal legt. )
Schep hierop het groentemengsel uit de pan, bestrooi met geraspte kaas(175 gram).
Bak de schotel warm en krokant in zo'n 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Voeg voor een extra smaakje in stukjes gesneden zongedroogde tomaatjes toe.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in brood
Koemelk
brood, kaas, kruiden, kruiden, roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
kruiden en kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas en roomkaas
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in brood
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.