Brownie cupcake

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Doe de en bij elkaar in een kom.
  2. En zet dit apart.
    Breek de chocolade in stukjes en doe dit samen met de boter in een kom.
  3. En laat het smelten, door de kom in warm water te zetten.
    Roer de chocolade en boter door elkaar tot een gladde massa.
    Voeg in een grote kom het chocolade mengsel bij de suiker.
  4. Roer dit goed door elkaar.
    Klop de er een voor een doorheen.
    Voeg het zakje toe.
    Mix het geheel tot een een er een mooi glad geheel ontstaat.
    Schep de cupcake bakjes ongeveer 2/3 vol.
    Bak het ongeveer 20 tot 25 minuten in een voorverwarmde oven op 170 graden.
25
25
25

Variaties op Brownie cupcake

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Brownie cupcake
VariatieAantalGang
Brownie cupcakes1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
  • pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • vanille suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter en pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in vanille suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Brownie cupcake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Dit recept is geweldig! Heb ze uitgedeeld en iedereen genoot ervan.
Sanne 10 juli 2015
Er staat nergens wat je met de bloem moet doen!
Sanne 17 juni 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
233 kcal
11%2330 kcal
Vetten
8 g.
12%80 g.
Waarvan verzadigd
3 g.
16%30 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
6%10 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
12%0 g.
Koolhydraten
35 g.
13%350 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
2 mg.
0%20 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Brownie cupcake