Brownie cupcakes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 155ºC.
  2. Zet een muffinvorm klaar met 12 papieren caisses erin.
  3. Doe de boter en de chocolade in de beslagkom.
  4. Laat de chocolade au bain marie smelten.
  5. Laat het daarna iets afkoelen.
  6. Doe de en erbij en klop het goed door.
  7. Voeg de essence ook toe.
  8. De er een voor een geheel in weg kloppen.
  9. Voeg als laatste op een lage snelhied de toe totdat alle opgenomen is in het mengsel.
  10. Verdeel het beslag met een lepel over de 12 muffinvormpjes.
  11. Bak de brownie cupcakes ongeveer 25 minuten.
  12. Als je een saté prikker erin steekt, moet deze er nog plakkerig uitkomen, niet meer met vloeibaar beslag maar wel nog behoorlijk plakkerig.
  13. Als het nog vloeibaar is, laat ze dan 1 minuut langer in de oven en test weer.
  14. Laat de cupcakes daarna afkoelen op een rooster.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
  • pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in pure chocolade en roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (4)

Brownie cupcakes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 4 recensies
RESET

De smaak is goed :)
Jeroen 26 mei 2013
Volgens andere sites is het gewone bloem.
Jeroen 22 mei 2013
Is dat zelfrijzende of gewone bloem?
Jeroen 22 mei 2013
Lekker vers van smaak maar toch nog mislukt
Tom Hertogs 6 maart 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
232 kcal
11%2784 kcal
Vetten
9 g.
13%108 g.
Waarvan verzadigd
2 g.
11%24 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
4%12 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
8%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%132 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
20 g.
23%240 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
1 mg.
0%12 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Brownie cupcakes