Brownie met noten en rozijnen
- Herkomst Verenigde_staten
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van niesje89
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spatel
- Bakvorm
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Rooster de noten.
- Hak de noten grof (het vliesje hoef je niet van de noten af te halen).
- Smelt de chocolade au bain marie, voeg halverwege de toe en smelt het geheel onder regelmatig roeren.
- Klop ondertussen de met de dooier, de en schuimig.
- Meng de met de en het .
- Voeg een beetje van het ei-mengel toe aan het chocolademengsel en spatel het erdoor.
- Spatel nu het chocolademengsel door het ei-mengel.
- Spatel rustig het meel erdoor en tenslotte de noten en .
- Stort het geheel in een met bakpapier bekleedde bakvorm een bak in een voorverwarmde oven op 175 graden gedurende 25-30 minuten.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Brownies met noten41u
-
Recept
Wortelcake met noten en rozijnen41u30m
-
Recept
Brownie cupcakes420m
-
Recept
Brownie420u50m
-
Recept
Chocoladeblokjes met gecarameliseerde noten42u15m
-
Recept
Marshmallow-noten bonbons425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
- pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- basterdsuiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- pure chocolade en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in amandelen en hazelnoten
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 503 kcal | 25% | 6036 kcal |
Vetten | 30 g. | 43% | 360 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 65 g. | 25% | 780 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |