Brownies
- Herkomst Verenigde_staten
- Categorie Taart en gebak
- Brownies recepten
- Bereiden
- Kookboek van thm
- 2 reviews
Bereidingswijze
- Smelt de chocolade au bain marie.
- Mix de en suiker tot gladde substantie.
- Gebruik de om het makkelijker te laten mengen.
- Voeg de toe.
- Meng enkele minuten (ca. 3) voor een mooi glad beslag.
- Voeg , snufje en in fases toe.
- Dit zodat u makkelijker een glad beslag krijgt.
- Nu kan de gesmolten chocolade erbij.
- Doe ook dit in fases.
- Vet een bakblik in (40-25 cm) en bak de brownie in 30 minuten op 175 graden C. (gasoven alle andere ovens kunnen een graad of 10 lager).
Ook lekker om te maken
-
Recept
Smeuige brownies430m
-
Recept
Candy Cane Brownies430m
-
Recept
Chocolade brownies41u
-
Recept
Frambozen- brownies415m
-
Recept
Brownies van witte chocolade430m
-
Recept
Brownies41u20m
Variaties op Brownies
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Brownies | 14 | Taart en gebak |
Chocolade brownies | 2 | Taart en gebak |
Smeuige brownies | 1 | Taart en gebak |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade puur
- chocolade puur kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade puur kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- chocolade puur en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade puur
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade puur kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade puur
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (2)
Brownies heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 851 kcal | 42% | 3404 kcal |
Vetten | 43 g. | 61% | 172 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 124 g. | 47% | 496 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |