Brownies met pure chocolade
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Brownies recepten
- Bereiden
- Kookboek van ninokil
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Mixer
- Garde
- Oven
- Vormpje
- Bakpapier
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Smelt de 200 g chocolade op een laag vuurtje en blijf goed roeren.
Smelt de boter in een ander potje op een laag vuurtje
Doe de suiker samen met de eieren in een kom en klop goed op met een mixer.
Giet al roerend de gesmolten boter bij de geklopte eieren en daarna de gesmolten chocolade.
Doe de bloem erbij en roer door met een garde .
Meng op het einde de gehakte chocolade door het deeg.
Giet dit op een ovenschaal met bakpapier.
Zet in een voorverwarmde oven van 200°C, gedurende 20 à 25 minuten.
Laat de brownies afkoelen en snij in vierkanten.
Suggesties:
Je kunt ook de brownies in een andere vormpje doen.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade en pure chocolade
- pure chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- pure chocolade, pure chocolade, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade en pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade en pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1057 kcal | 52% | 4228 kcal |
Vetten | 68 g. | 97% | 272 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 128 g. | 49% | 512 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |