Bruine bonen met knoflookgehakt
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bruine bonen recepten
- Bereiden
- Kookboek van albertje
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Pel de knoflookteentjes en pers ze uit.
- Maak de schoon en snipper hem fijn.
- Laat de bruine uitlekken.
- Doe het in een kom en meng er de knoflook, het , , wat en door.
- Vorm van het balletjes ter grootte van een walnoot.
- Verhit de in een pan en fruit hierin eventjes de .
- Voeg dan de tacokruiden, en het toe en laat dit 15 minuten zachtjes pruttelen.
- Roer dan de en de door het -tomatenmengsel.
- Voeg dan de gehaktballetjes toe en laat deze 10 minuten zachtjes mee koken.
- Voeg dan de bruine toe en laat het gerecht goed warm worden.
- Lekker met stokbrood.
- Smakelijk.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Bruine bonen met ananas, paprika en bosui430m
-
Recept
Bonen onder jus43u
-
Recept
Lamsschotel met witte bonen gestoofd in wijn41u55m
-
Recept
Keema kerrie (gekruid gehakt met bonen)41u
-
Recept
Cassoulet van witte bonen en rundvlees (Loubia bil lahma)43u
-
Recept
Biefstuk met witte bonen in tomaten-muntsaus430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel en bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel en bouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in paneermeel en bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 363 kcal | 18% | 1452 kcal |
Vetten | 24 g. | 35% | 96 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |