Allergie informatie: Bonen-hap voor de harde werker
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 liter blik witte bonen (of 500 gram gedroogde witte bonen)
- 1 liter blik bruine bonen (of 500 gram gedroogde bruine bonen)
- 6 saucijsjes
- 6 knakworstjes
- 4 uien
- 75 gram boter
- 55 gram bloem
- 850 gram vastkokende aardappelen
- 4 lente-uitjes
- 40 gram roomboter
- 2 mespuntjes zout
- 4 theelepels peper
- 2 theelepels kaneel
- 3 theelepels bonenkruid
- 2 theelepels tijm
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Budget
- Bonen-hap voor de harde werker
- Allergieen informatie