Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bonen-hap voor de harde werker recept
Bonen-hap voor de harde werker recept

Bonen-hap voor de harde werker


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen, kook en giet ze af.

Wanneer u witte en bruine bonen in pot heeft: opwarmen.

Wanneer u de gedroogde bonen heeft, moeten deze een nacht in de week
worden gezet.

Voor de saucijsjes:
neem een grote koekenpan, bestrooi de saucijsjes met bloem enschudt het af. Bak de saucijsjes eerst op gemiddeld hoog vuur.
De saucijsjes heen en weer schudden tot ze mooi licht bruin zijn.
Dan het vuur temperen.

Voor de knakworstjes: opwarmen (ongeveer 4 of 6 minuten).

Daarna alles bij elkaar voegen.

Op het bord kan men dan op de aardappels nog wat boter doen en lente uitjes snipperen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bonen-hap voor de harde werker recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven