Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pesto roerei recept
Pesto roerei recept

Pesto roerei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren met een beetje koffiemelk tot een egaal mengsel.
Bak de salami in kleine stukjes tot het vet de pan heeft bevochtigd
snijd de tomaat in blokjes.
Snijd de mozzarella in plakjes.
Doe de eieren bij de salami en roerbak dit tot het een goed roerei is.
Doe in de laatste halve minuut er 2 theelepels pesto en de blokjes tomaat bij en bak dit even mee.
Heerlijk op een stuk vers donker brood.
Plakje mozzarella er op en laat dit even smelten.
Garneren met een paar blaadjes basilicum.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pesto roerei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven